Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Internacional Foto de família dels assistents a la jornada

Banc Sabadell i l’associació Barcelona Global reuneixen a Londres les principals empreses barcelonines amb inversors britànics


12/06/2019
  • La primera jornada del Barcelona London Day, sota el títol “Barcelona: an opportunity to invest”, cerca potenciar la marca Barcelona i la inversió a la ciutat


Representants de les empreses més fortes de Barcelona s’han reunit avui a Londres amb inversors britànics en motiu de la primera jornada del Barcelona London Day, organitzada per Banc Sabadell i l'associació Barcelona Global, i titulada "Barcelona: an opportunity to invest". Aquesta jornada té l'objectiu de potenciar la marca Barcelona al Regne Unit i de fomentar la inversió britànica a la ciutat.

José Nieto, director general adjunt de Banc Sabadell, i Pau Guardans, conseller delegat de Barcelona Global, han donat la benvinguda a la trobada, que ha comptat amb les intervencions del president de Banc Sabadell, Josep Oliu, i del president de Puig, Marc Puig. "La història de Banc Sabadell està fortament vinculada amb el món dels negocis a Barcelona i amb el procés de creixement i transformació dut a terme per la ciutat ", ha expressat Josep Oliu en la seva intervenció, durant la qual ha compartit amb els assistents les característiques de la ciutat de Barcelona i dels seus negocis en relació amb Banc Sabadell: "El procés d’internacionalització de l’economia que s’ha produït a Barcelona, i a Espanya com a conjunt, ha requerit de serveis financers, i és aquí on la indústria bancària ha jugat un paper fonamental”. Oliu ha acabat la seva intervenció subratllant que Barcelona seguirà tenint "com sempre, el suport i el compromís de Banc Sabadell".

La jornada ha seguit després amb quatre sessions temàtiques paral·leles sobre el mercat immobiliari i turístic, sobre ciència biomèdica, sobre tecnologia i startups, i sobre l’empremta ecològica de la indústria global.

L'escenari de trobada ha estat el Leadenhall Building, edifici conegut popularment com el ratllador de formatge, on Banc Sabadell té la seva oficina britànica des del 2016, quan es va traslladar des de la Sabadell House -la seva seu històrica a la ciutat- al cor de la City.


 

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.