Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

L’economista Martin Eichenbaum fa una conferència a Barcelona convidat per la BGSE i Banc Sabadell


15/05/2019
  • La conferència, que porta per títol “The Global Economy Outlook: Responding to Secular Stagnation and Tail Risks”, tindrà lloc demà dijous 16 de maig a l’auditori de la Torre Banc Sabadell, a Barcelona
     

El prestigiós macroeconomista americà Martin Eichenbaum és aquesta setmana a Barcelona per pronunciar una conferència sobre l’estancament secular de l’economia i els “Tail Risks”. L’acadèmic ha estat convidat pel Barcelona Graduate School of Economics amb el suport de Banc Sabadell.

Professor de la Northestern University de Chicago, Martin Eichenbaum és expert en polítiques monetàries i macroeconòmiques i la seva recerca se centra en les fluctuacions econòmiques col·lectives, com ara les fluctuacions del tipus de canvi. Els “Tail Risks”, riscos poc probables però que poden ser devastadors per a l’economia d’un país, són un dels temes sobre els quals Eichenbaum és referent mundial gràcies a la seva recerca.

El professor Eichenbaum també és membre de l’Econometric Society i l’Acadèmia Americana d’Arts i Ciències, investigador associat del National Bureau of Economic Research americà, coeditor de l’American Economic Review i ha assessorat diversos bancs centrals i organitzacions internacionals com el Fons Monetari Internacional.

La conferència tindrà lloc demà dijous, dia 16 de maig, a les 19h a l’Auditori de la Torre Banc Sabadell, a Barcelona, i és oberta al públic general prèvia inscripció a la web barcelonagse.eu.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.