Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Foxtenn presenta a l’Open Banc Sabadell el seu sistema electrònic d’arbitratge per a tennis


24/04/2019
  • L’empresa ha rebut el suport financer de Sabadell Venture Capital, vehicle d’inversió del banc
  • La seva eina principal és un ull de falcó però amb més precisió i amb un error igual a zero

 

L'empresa Foxtenn ha presentat aquest matí el seu innovador sistema d'arbitratge per a tennis al Reial Club de Tennis de Barcelona, que aquesta setmana acull l'Open Banc Sabadell - Trofeo Conde de Godó. L'empresa, que està finançada per Banc Sabadell a través de Sabadell Venture Capital, ha desenvolupat un sistema més precís que l'ull de falcó habitual i amb un percentatge d'error igual a zero

Amb tan sols dos anys de vida, Foxtenn ha guanyat 25 dels últims 27 tornejos en què ha competit per una licitació, per davant de Hawk-Eye, el seu principal competidor, gràcies a la seva solució disruptiva. El producte es caracteritza per la seva imatge real, per la deformació de la pilota, per la seva fàcil instal·lació i integració a la pista i per la seva disponibilitat per a totes les superfícies: pista ràpida, herba i terra batuda. La companyia ha estat present durant dos anys en el torneig Open Banc Sabadell, i ho està també en aquesta dotzena edició.

Per a Carlos Ventura, director general de Sabadell Espanya, Banc Sabadell va fer, després de la creació de BStartup, "un pas més amb la creació de Sabadell Venture Capital per ajudar a startups que, com Foxtenn, estan creixent". Ventura ha afegit que Foxtenn reuneix "les cinc característiques de les empreses que estan contribuint a l'economia del futur: visió, equip, avantatge competitiu, model de negoci escalable i flexibilitat". Per la seva banda, Raúl Rodríguez, director de Sabadell Venture Capital, s'ha mostrat convençut amb les possibilitats de Foxtenn al mercat i ha subratllat el posicionament de Banc Sabadell en el sector: "Som el primer banc que està donant venture debt, un híbrid de finançament , y que també està actiu al sector de l’eHealth amb Asabys Partners”.


Sobre Foxtenn

Foxtenn (http://www.foxtenn.com/) és el primer sistema electrònic d'arbitratge basat en imatges reals i amb precisió absoluta del bot de la pilota (error = zero). La solució implantada a peu de pista consta de 22 càmeres sincronitzades amb 10 làsers, que capten amb una precisió del 100% el bot de la pilota i escanegen els moviments dels jugadors.


Sobre Sabadell Venture Capital

Sabadell Venture Capital és la divisió de venture capital de Banc Sabadell. El seu objectiu és donar suport a les primeres fases de vida dels projectes emprenedors (pre-sèries A, sèries A) amb participacions minoritàries d'entre cent mil i dos milions d'euros per companyia. Disposa de dues eines de finançament: inversió directa en el capital i venture debt. Ha invertit en companyies com ADSMurai; Forcemanger, Captio o 21Buttons.

L'aposta de Banc Sabadell per les startups es completa amb BStartup, el programa de suport a joves companyies innovadores i tecnològiques, que compta amb oficines especialitzades i amb un vehicle d'inversió per a projectes en fase llavor, BStartup10; i Innocells, el hub de negocis digitals i corporate venture arm.

Banc Sabadell ha destinat fins a la data més de 200 milions d'euros a startups, tant en finançament bancari com en inversió; més de 2.700 startups són clients de l'entitat, i ja són més de mig centenar les que han rebut inversió.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.