Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Barcelona Open Banc Sabadell: el banc celebra la dotzena edició dels Aces Solidaris


27/04/2019
  • Ja fa 12 anys d’ençà de la creació d'aquesta iniciativa solidària, destinada a donar visibilitat, en un escenari esportiu de rang internacional, a les activitats socials que duen a terme entitats sense ànim de lucre
     
  • Des del 2008, més de 40 organitzacions s'han beneficiat dels Aces Solidaris, iniciativa que porta acumulats més de 280.000 euros des d’aleshores
     
  • Enguany, la recaptació s’ha destinat a El Gancho, la Fundació Emilio Sánchez-Vicario, l’Associació Valenciana de Caritat, la Fundació Ana Carolina Díez Mahou- Legado María de Villota i la Fundació ChAc.

 

El conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, ha participat aquest migdia a l'acte de lliurament de xecs dels Aces Solidaris, una iniciativa per la qual l'entitat dóna 50 euros per cada ace (o punt de servei) que els jugadors anotin durant el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeo Conde de Godó, torneig que celebra enguany la seva 67a edició i del qual l'entitat és el patrocinador principal.

En representació de les fundacions beneficiàries han acudit a l'acte Pilar Govantes, metge i col·laboradora d'El Gancho; Marisa Sánchez-Vicario, representant de la Fundació Emilio Sánchez-Vicario; Maria Miralles, voluntària de l'Associació Valenciana de Caritat; Javier Pérez-Mínguez Caneda, director de la Fundació Ana Carolina Díez Mahou-Legado Maria de Villota; i Agustín Montoliu, representant de la Fundació Chac.

Durant el seu parlament, Jaume Guardiola ha destacat aquest acte com "un dels moments més bonics d'un torneig com el Barcelona Open Banc Sabadell" i s'ha mostrat satisfet que Banc Sabadell pugui contribuir, amb això, a la divulgació de la feina encomiable que duen a terme aquestes organitzacions altruistes. "Els felicito -ha manifestat- per la tasca que realitzen i els agraeixo moltíssim que ens acompanyin en aquesta iniciativa per la qual reben una merescuda recompensa a la seva activitat solidària."

Els representants de les entitats que aquest any han rebut la recaptació dels aces, per la seva banda, han explicat als assistents les accions que duen a terme a les seves organitzacions i també han agraït la iniciativa a Banc Sabadell. Tots els representants han coincidit a destacar la importància que per a elles té el gest, i el suport que suposa a la seva tasca.

La mitjana d'aces que es comptabilitzen en cada edició de l'Open se situa en els 470. La xifra màxima es va registrar el 2008, amb 634, i la mínima el 2011, amb 313. Des del 2008, més de 40 entitats s'han beneficiat dels més de 280.000 euros recaptats.


Fundacions beneficiàries dels Aces Solidaris 2019

El Gancho

Entitat sevillana que dóna suport material, psicològic i emocional als menors d'edat malalts i a les seves famílies.

Fundació Emilio Sánchez-Vicario

Organització que impulsa, a través de l'esport i l'educació, el desenvolupament personal i la integració social.

Associació Valenciana de Caritat

Entitat amb més d'un segle d'història que cobreix les necessitats de les persones més desfavorides en la seva zona d'activitat.

Fundació Ana Carolina Díez Mahou - Legado María de Villota

Iniciativa a favor dels nens que pateixen malalties neuromusculars mitocondrials.

Fundació ChAc

Entitat que impulsa la investigació per arribar a una cura de la malaltia rara Corea Acantocitosis: ChAc.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.