Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Presentació de resultats anuals: 01.02.2019


17/01/2019

Banc Sabadell comunicarà a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) els resultats anuals del 2018 el divendres 1 de febrer, a partir de les 8 del matí, abans de l’obertura del mercat. En aquella mateixa hora es podran consultar en el web corporatiu del banc: http://grupbancsabadell.com.

A les 8.30 del matí, es farà una presentació adreçada a analistes i inversors, i a les 10, el president, Josep Oliu, i el conseller delegat, Jaume Guardiola, els presentarà als mitjans de comunicació al carrer de Serrano 71 de Madrid.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.