Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Premis i certificacions D'esquerra a dreta, David Cienfuegos, director d'inversions de Willis Towers Watson Espanya; Jorge Bentué, director d'Investment Management de Banc Sabadell; i Javier Leiras, president de la Comissió de Control del Pla de Pensions de Dupont, amb el premi IPE 2018.

Banc Sabadell rep el premi al millor pla d’ocupació pel fons de pensions de Dupont


03/01/2019
  • Es tracta del primer pla basat en cicles de vida que es va posar en marxa per a empreses al país
  • Sabadell lidera la categoria dels plans de cicle de vida basats en la distribució per edat i en la situació dels partícips


La gestora de fons de Banc Sabadell ha rebut el màxim reconeixement en els premis que organitza cada any la revista Investment & Pensions Europe (IPE) per l'administració del pla d'ocupació de l'empresa Dupont. En un acte celebrat a Dublín (Irlanda), el jurat ha considerat que aquest fons és el millor pla corporatiu que hi ha actualment a Espanya.

El pla de pensions de Dupont compta amb un volum d'actius que ronda els 33 milions d'euros i va ser el 2010 quan Banc Sabadell es va encarregar de la seva administració. Llavors va implementar una solució pionera en aquell moment: la constitució d'un pla de pensions de cicle de vida, basat en la distribució per edat i situació dels partícips.

Abans que Banc Sabadell assumís la seva gestió, el fons de Dupont tenia un 40% dels seus actius en renda variable i un 60% en renda fixa. Quan el pla va optar per implementar el model de cicle de vida es van dissenyar dues carteres, una de creixement i una altra de preservació.

Per a Jaume Viladomiu, director de Previsió Empresarial de Banc Sabadell, el premi d'IPE "genera una gran satisfacció perquè dóna valor a una aposta innovadora que es va llançar el 2010 com van ser els plans de pensions d'empresa amb cicle de vida per Dupont, uns plans que avui moltes empreses contracten pel seu millor rendiment".

Per la seva banda, José Javier Leiras Muñiz, president del pla de pensions de promoció conjunta del grup Dupont, indicava que "aquest reconeixement posa en valor el treball del grup, que té com a únic objectiu maximitzar la rendibilitat dels seus partícips, minimitzant el risc al que exposen les seves inversions".

La gestora de Banc Sabadell ocupa el tercer lloc del rànquing nacional pel que fa al nombre de fons de pensions administrats. Així mateix, l'entitat és líder en la categoria de plans de cicle de vida a Espanya amb un patrimoni de 436 milions d'euros.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.