Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell llança un sistema de pagament a través del reconeixement facial


20/12/2018
  • El sistema redueix el temps del procés de pagament sense dependre de cap dispositiu
  • L’entitat reforça la seva aposta per la innovació digital per millorar l’experiència del client

La Direcció d'Innovació Tecnològica de Banc Sabadell ha llançat una prova pilot perquè el client pagui 'per la cara' a través d'un sistema de reconeixement facial.

L'objectiu del banc és reduir el temps del procés de pagament i fer-ho sense dependre de cap dispositiu. Tal i com explicava el director d'Innovació Tecnològica de Sabadell, Alfonso Ayuso, "no calen ni targetes, ni telèfon mòbil, cosa que un client acostumat a sistemes de pagament cada vegada més intuïtius i naturals agraeix, sobretot perquè això suposa una reducció del temps en el procés de pagament i, per tant, de les cues als comerços ".

Per poder utilitzar el sistema, l'usuari no necessita descarregar-se cap aplicació. Només haurà de fer un procés d’enrolment a través d'un ordinador de sobretaula o un dispositiu mòbil que compti amb una càmera frontal. Durant el procés, l'usuari haurà d'acceptar els termes i condicions i introduir les dades necessàries, com ara el seu nom i informació de contacte. A continuació, l'usuari seguirà amb el procés de registre en el qual, mitjançant la gravació d'imatges, es crearà un patró biomètric de la seva cara. Un patró que evolucionarà amb el temps i que distingeix alteracions en la fisonomia d'una persona, com ara el maquillatge, l'ús d'ulleres o altres accessoris i l'afaitat.

Aquest sistema de pagament permet als comerços obtenir una sèrie de dades molt interessants sobre els hàbits i comportaments de compra. A més, obre un potencial canal de comunicació directa amb el client, en què els comerços podrien oferir informació específica, sempre que es compti amb el consentiment previ del client.

La prova pilot, en la qual han participat més de 200 persones, va començar el dia 11 d'aquest mes a les cafeteries dels centres corporatius del banc a Sant Cugat, a Madrid i a Alacant, i es preveu que finalitzi el gener del 2019, moment en el qual es dissenyarà el pla de desplegament.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.