Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Fundació

Tres estudiants sevillans pujaran al tren d’Imagine Express 2019 després de guanyar el tercer repte Aertec Solutions Challenge


23/11/2018

Tres estudiants de la Universitat Loyola Andalusia de Sevilla han guanyat el tercer repte Aertec Solutions Challenge presentant ‘AviFly’, un innovador projecte que aposta per la recollida de passatgers en autobusos en els quals, durant el trajecte cap a l’aeroport, es pot efectuar tant el check-in com passar els controls de seguretat, evitant les esperes en les terminals. Una idea innovadora que busca l’optimització del temps.

Els guanyadors participaran, becats per la Fundació, en Imagine Express 2019, en el qual durant 4 dies viatjaran amb tren recorrent Barcelona-París-Londres per millorar la idea de negoci amb l’assessorament de professionals i provar així la seva viabilitat. Un viatge que finalitzarà en el Mobile World Congress de Barcelona.

En el repte van participar 140 estudiants universitaris procedents d’universitats de Granada, Màlaga i Sevilla, per presentar les seves idees relacionades amb la millora de l’experiència dels passatgers en els aeroports.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.