Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Fundació

I Premi de Disseny ANFACO – Fundació Banc Sabadell per reconèixer el talent creatiu de joves dissenyadors


13/09/2018

La Fundació Banc Sabadell i ANFACO-CECOPESCA han signat un acord per engegar l’I Premi Dissenyo ANFACO-Fundació Banc Sabadell que pretén reconèixer i fomentar el talent creatiu dels joves dissenyadors i donar-los l’oportunitat de mostrar el seu treball. L’objectiu del premi és seleccionar les millors creacions del cartell commemoratiu dels 115 anys de ANFACO-CECOPESCA, sota el lema de “CATA LA LATA” i la seva posterior exposició en el Museu ANFACO durant 2019.

Els candidats podran enviar les seves propostes de l’1 d’octubre al 14 de desembre de 2018 a través de la web de la Fundació Banc Sabadell (a l’apartat de convocatòries). Al concurs podran presentar-se dissenyadors de qualsevol nacionalitat, menors de 35 anys, que hagin cursat estudis de disseny a qualsevol escola de disseny d’Espanya. D’entre els candidats que es presentin, un jurat format per reconeguts professionals del sector seleccionarà als 10 finalistes i posteriorment al guanyador.

“CATA LA LATA” és el lema sota el qual es desenvolupen les accions de promoció de conserves de peix i marisc que ANFACO – CECOPESCA desenvolupa en el marc de la seva campanya de promoció amb l’objectiu de potenciar el consum de les conserves, dur a terme accions que permetin un millor coneixement de les excel·lències de les conserves de peix i marisc per part de consumidors, restauradores, associacions de consumidors, mitjans de comunicació i administracions públiques.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.