Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Moment de la presentació de l'edició del Banc Sabadell Vijazz que tindrà lloc els dies 6,7 i 8 de juliol.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès rendeix tribut a la història del jazz amb les actuacions de Ron Carter i Charles Lloyd


05/06/2018

Avui ha tingut lloc a l'auditori de la Torre Banc Sabadell de Barcelona la presentació de la dotzena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès que se celebrarà els dies 6,7 i 8 de juliol a Vilafranca del Penedès. L'acte ha comptat amb la presència del subdirector general i director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, Lluís Buil; l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull; el president de Tastavins Penedès, Joan Tarrada; i la del director artístic del festival, Pere Pons.

El festival d'aquest any es convertirà en un autèntic tribut al millor que ha donat la història del jazz amb l'actuació de dues autèntiques llegendes: Charles Lloyd i Ron Carter. El concert inaugural, que tindrà lloc el 6 de juliol, anirà a càrrec de Charles Lloyd & The Marvels, una actuació única a Catalunya d'aquest mite del jazz. L'acompanyaran The Marvels, amb el llegendari guitarrista Bill Frisell. Diumenge dia 8 serà el torn de Ron Carter, que complirà 80 anys durant el festival i estarà acompanyat per Golden Striker Trio.

La jornada de dissabte el protagonisme recaurà en dues estrelles del jazz contemporani: Avishai Cohen que estrenarà Big Vicious per a tot el país i Kenny Garret, el millor saxo alt de l'actualitat i hereu de Miles Davis. El festival també oferirà el programa "Elles i el jazz" amb artistes de primer nivell com Myram Swanson Magnòlia, Saphie Wells & The Swing Cats i Eva Fernández Trio.

A banda de gaudir del millor jazz del moment, els visitants podran tastar els millors vins i caves d'una quarantena de cellers del Penedès. Durant els tres dies del festival es realitzaran degustacions i maridatges presentats pels millors enòlegs i sommeliers del país.

L'any passat el Banc Sabadell Vijazz va atraure 55.000 persones, es van registrar 74.520 consumicions i més de 5.000 persones van intervenir en les diverses activitats que es van desenvolupar.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.