Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell lidera les transferències immediates a Espanya i fa en dos dies el 75% del total del sector


16/02/2018
  • L’entitat  ofereix el servei de forma gratuïta als seus clients particulars amb el Compte Expansió

Banc Sabadell lidera el projecte de transferències immediates, un nou servei que en el cas de l'entitat és gratuït per als clients particulars amb el Compte Expansió. El passat 14 de febrer es va posar en marxa les transferències immediates nacionals amb la participació de la majoria d'entitats.

El llançament d'aquest nou servei ha estat tot un èxit a Banc Sabadell, ja que a partir del mateix dia 14 els clients van poder i a realitzar aquest tipus de transferències i en dos dies s'han realitzat 23.507 transferències immediates amb un volum total de 16 milions d' euros. Segons Iberpay el total de transferències immediates processades per les entitats financeres espanyoles aquests dos dies ha estat de 30.905, el que situa a Banc Sabadell en líder en aquest tipus de transferències.

Tal com indicava la directora de Mitjans de Pagament del banc, Anna Puigoriol, "l'objectiu és continuar oferint les millors eines als nostres clients; aquesta iniciativa suposa un pas més en la nostra estratègia d'implementació de propostes de valor innovadores i sobretot útils per l'usuari del banc ". La directiva de Sabadell ha posat èmfasi que "oferim la possibilitat d'enviar i rebre diners a l'instant, en tot just 10 segons, disponible a qualsevol hora els 365 dies de l'any, de forma gratuïta per a particulars, i que compleix amb la nostra ambició d'atendre el client de forma innovadora i eficaç ".

El nou servei, dirigit a tots els clients de Banc Sabadell, complementa les transferències comuns, de manera que pot escollir el tipus de transferència que li interessi més en el moment de l'operativa. La novetat de les transferències immediates recau en la disponibilitat dels diners en temps real en el compte del beneficiari. A més, Puigoriol remarcava que "el servei està operatiu les 24 hores del dia i cada dia de la setmana, per tant la immediatesa i la comoditat són els principals avantatges que ofereix aquest nou servei digital".

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.