Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Fundació ,,

Aquest any caminarem per la inclusió juntament amb la Transpirenaica Social Solidària


09/02/2018

Més de 300 joves i 200 voluntaris participaran en la sisena edició de la Travessia de la Transpirenaica Social Solidaria (TSS), la marxa per la inclusió social que recorre 800 km en 42 dies, del 14 de juny al 27 de juliol des del Cap de Higuer (País Basc) fins al Cap de Creus (Catalunya).

Es tracta d’un repte de transformació social a la muntanya, en el qual col·laborem amb l’objectiu d’oferir una oportunitat a aquests joves que durant la seva travessia pels Pirineus caminen acompanyats de voluntaris corporatius i empresaris de perfils i sector molt diversos. un projecte en el qual la muntanya es converteix en l’escenari per crear sinergies a través de xerrades, fòrums…Es tracta d’una experiència en la qual joves, educadors, professionals i entitats poden obrir la seva mirada a altres realitats i desenvolupar valors com la companyonia, la superació, l’esforç, el treball en equip o el lideratge.

"A través de l’esport i els seus valors aconseguim crear sinergies entre tots els participants afavorint la cohesió social entre tots, acompanyant a joves en la seva inserció soci laboral, joves que en la majoria dels casos es troben en situacions de vulnerabilitat", explica Irene Zendrera, directora de la TSS, durant l’acte presentació de la Travessia Transpirinenca Social Solidària 2018 que va tenir lloc aquest dijous 1 de febrer a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Com a novetat, aquest any la Transpirenaica posa en marxa una campanya de crowdfunding perquè qualsevol persona pugui unir-se a aquest gran repte. Pots veure'n més detalls fent clic aquí.

https://youtu.be/Ceifd8BqWUs

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.